Kované kuchárske nože najvyššej kvality, ktoré spĺňajú aj najnáročnejšie požiadavky profesionálov, rovnako dobre sa však uplatní aj v kuchyni bežnej domácnosti. Materiál čepele: Špeciálna francúzska oceľ s obsahom 0,50% C, 14,50% Cr, 0,70% Mo, 0,12% V. Tvrdosť min. 52 HRc. Črienky: Delené, vyrobená zo špeciálnej plastickej hmoty so zvýšenou odolnosťou proti teplote. Opracovanie rukoväte zaručuje odstránenie všetkých nehygienických škár, ktoré by sa mohli vyskytnúť medzi kovovou a plastovou časťou rukoväte. Spracovanie: Čepele sú vykované za tepla, zakalené a popustené, aby bolo dosiahnuté veľmi jemné štruktúry materiálu. Po dokonalom vybrúsení je zaručená dlhá trvanlivosť ostria. Dĺžka čepele: 170 mm Celková dĺžka: 290 mm Hmotnosť: 142 g