1 290,00 €
Výrobca | Remundi |
Farba | hnedá |
Materiál | kov |
Špecifický materiál | nehrdzavejúca oceľ |
Váha | 56.94 kg |
Výška | 79 cm |
Priemer | 82 cm |
Typ grilu | na drevené uhlie |
Vyžaduje montáž | čiastočne |
Kvalita | Premium |
Dizajnový štýl | rustikálny/industriálny |
Máte radšej, keď sa o chutné jedlo delíte s priateľmi na čerstvom vzduchu? Práve tu príde vhod kvalitný vonkajší gril, vďaka ktorému budú vaše letné stretnutia oveľa chutnejšie. Spoľahlivým partnerom pre takéto chvíle je tento kúsok s nemeckým dizajnom a výrobou. Dizajnové ohniská Remundi sú jediné na trhu, ktoré majú vstavaný systém plynulej regulácie prívodu vzduchu , ktorý sa ľahko ovláda pomocou tlačidla umiestneného na vonkajšej strane ohniska. To pomáha účinne znížiť spotrebu paliva uzavretím prívodu vzduchu. Slúži nielen ako gril, ale aj ako ohnisko a ohrievač. Základňa horiaceho ohňa je umiestnená pod úrovňou grilovacej dosky, ktorá sa takto zahrieva až na 300 °C. Vďaka špeciálnej geometrii nie je teplo na grilovacej doske rozložené rovnomerne, vznikajú teplotné zóny . To umožňuje súčasnú prípravu potravín vyžadujúcich rôzne teploty grilovania. Možno kúriť drevom, drevenými briketami a dreveným uhlím. Obsahuje: – zásobník na drevo, – závesný popolník, – kontrolu návrhu, – ochranu proti prievanu, – grilovací rošt z nehrdzavejúcej ocele, – oceľový grilovací plech. Rozmer grilovacej plochy: 4373 cm² Priemer grilovacej plochy: ø 82 cm Výška podstavy: 62 cm Spodný priemer podstavy: 50 cm /Horný priemer podstavy: 32cm Výška dvierok : 28 cm Horná šírka dvierok: 28 cm /Spodná šírka dvierok: 36cm Všetky komponenty tohto systému sú vyrobené z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele triedy 1.4301. Poznámka: Gril má prírodnú špeciálnu korodovanú povrchovú úpravu , ktorá sa môže používaním na niektorých miestach opotrebovať. Rezavý vzhľad možno obnoviť trením alebo postriekaním roztokom vody a soli. Hrdza na všetkých častiach grilu je normálna a táto špeciálna povrchová úprava gril chráni. Vplyvom vlhkosti vzduchu sa môže na grilovacej doske objaviť hrdza, ktorú potom stačí len pretrieť rastlinným olejom a pripraviť na grilovanie.